Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Kollégiumi jelentkezés

A kollégiumi felvételi két ciklusban zajlik egyetemünkön. Az első ciklusban a felsőbb éves hallgatók jelentkezhetnek a tavaszi szemeszter végén, a második során a frissen felvett hallgatók pályázhatnak kollégiumi elhelyezésre a nyár folyamán, az Oktatási Hivatal végleges felsőoktatási felvételi ponthatárainak kihirdetését követően.

A felvételi jelentkezés során a felsőbb évesek esetén a szociális helyzet, a tanulmányi teljesítmény és az egyetemi közéleti tevékenység kerül figyelembevételre, míg az első éves hallgatóknál a szociális helyzet és a felvételi pontszám a mérvadó.

A jelentkezés menete a következő: A hallgatóknak jelentkezniük kell a NEPTUN rendszeren keresztül, illetve postai úton kell beküldeniük a pályázati kiírásban szereplő igazolásokat, dokumentumokat.

minden információ részletesen megtalálható itt: Kollégiumi felvételi

A jelentkezés menete

1. Lépj be a Neptunba, majd az Ügyintézés menüponton belül kattints a Kollégiumi jelentkezés-re.


2. A jelentkezési időszak kiválasztása után az „Új kollégium kiválasztása” gombra kattintva tudod kiválasztani, hogy melyik kollégiumba szeretnél jelentkezni. Miután kiválasztottad, ne felejts el az oldal alján a kék „Jelentkezés” gombra kattintani! Máskülönben a jelentkezésed érvénytelen.

Figyelj a határidőkre, mert pótjelentkezésre nincs lehetõség! (A jelentkezési lap leadásának határideje nem egyezik meg a csatolandó dokumentumok leadási határidejével!)


QR Code
QR Code Kollégiumi jelentkezés (generated for current page)