Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Láthatatlan Egyetem

A Láthatatlan Egyetem egy olyan egyetemistákból és fiatal felnőttekből álló közösség, akiknek fontos, hogy megszerzett tapasztalataikat megosszák másokkal is, így jobbá téve a világot.

Az egyik legnépszerűbb képzés az Időgazdálkodás tréning egyetemistáknak. A Semmelweis Egyetem egyike azon felsőoktatási intézményeknek, ahol a kezdetektől fogva zajlik a tréning, amelyet minden félévben hatalmas érdeklődés övez. A csoportok a meghidetést követően rendszerint pár nap alatt betelnek.

A négyalkalmas képzés keretein belül elsajátíthatod azokat az eszközöket, amelyek segítségével ügyesebben boldogulsz majd az időbeosztással és így könnyebbé teheted az egyetemi életed. Tippeket kaphatsz például a jó tanulóhely megtalálásához, a hatékony tanuláshoz, vagy hogy hogyan tudod legyőzni a halogatást és időben felkelni.

A képzések kifejezetten gyakorlati jellegűek, oldott hangulatban telnek, a részvétel pedig ingyenes. Hogy miért? „Mert szeretjük ezt a témakört, és szeretnénk, hogy minél több ember bánjon ügyesebben az idejével. Annak idején mi is ingyen tanultuk meg, mi is ingyen adjuk tovább.“

Ha még többet szeretnél tudni a Láthatatlan Egyetemről:


QR Code
QR Code Láthatatlan Egyetem (generated for current page)