Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


jegyzetek

-alapelv ezzel kapcsolatban, hogy a “sotepedia ezzel nem az előadásra járás alól szeretné kimenteni a hallgatókat. természetesen mindenki tisztában van azzal, hogy egy más által írt jegyzet nem pótolja az élőszót. a jegyzetek célja az esetleges pótlás, ha valamiről lemaradt valaki/betegség, egyéb okok esetén a hiányzás pótlásának egyik lehetősége. használat természetesen csak saját felelősségre.

-hogy képzelném el: ha valaki felmegy a honlapra, akkor a megfelelő tantárgyhoz kapcsolódó előadások ott lennének az előadásjegyzetek fül alatt. egy egyszerű táblázatban oszlopban idő szerint feltüntetve (ehhez kell a tematika!!) az adott előadás,, a sorokban pedig (ha neadj’isten van több erre vállalkozó) az egyes jegyzetelők munkái.

jegyzetekkel kapcsolatban: egyelőre minimumkövetelményt nem állítanék fel (ha nem megfelelő, akkor leszedjük alapon). mindenki másképp jegyzetel, ez lehet h még hasznos is.

ami nehezebb: kigyűjteni azokat az embereket, akik erre hajlandóak. célszerű az lenne, hogy lelkes sotepediások körbenéznek saját előadásaikon, hogy kik azok, akik gépre jegyzetelnek és személyesen felkeresik őket. természetesen közös listára is menjen ki az email.

mindenki másképp jegyzetel, Bogár pl. most itt ül mellettem és más rendszeren más programot használ. ha valaki jegyzetel régóta, akkor már valszeg megvannak a programjai amiket használnak, de spec. én csak most kezdtem el és egyelőre “Szövegszerkesztő” -t használok. lehetne egy olyan fül, ami leírja “h ha segíteni szeretnél nekünk, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, akkor ezeket a programokat ajánljuk” és begyűjteni kis leírásokat a programokról egy linkkel a letöltéshez.


QR Code
QR Code szerkesztoknek:projektek:jegyzetek_eloadasokrol (generated for current page)