Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Semmelweis Egyetem Karrierközpont és Karrierirodák

A mi feladunk és célunk, hogy a hallgatók egyetemi és egyetem utáni boldogulását és sikerességét elősegítsük. Mivel ez egy elég tág fogalomkör, ezért az irodák tevékenységi köre is meglehetősen sokrétű. Többféle tanácsadással, képzéssel, előadással és minikonferenciával igyekszünk megkönnyíteni egyetemi pályafutásodat, de a profilunkba tartozik állásbörzék szervezése vagy a mentális és pszichés támogatás, tanácsadás is.

Segítünk, hogy jó technikával, hatékonyan tanulj, jó tanácsokat és tippeket adunk a TDK-val vagy a PhD képzéssel kapcsolatban és segítünk, hogy tudatosan készülj az egyetem utáni időszakra, a felvételikre, az állásinterjúkra.

Útmutatót nyújtunk az ösztöndíjak rengetegében való eligazodáshoz és tippeket adunk a külföldi tanulmányutakhoz is. Önismereti képzéseket indítunk, hogy reálisan meg tudd ítélni képességeidet, hogy ki tudd választani a neked leginkább tetsző irányt az egészségügyben.

Képzelj el minket úgy, mint a „Tudakozó Pluszt” – mindig lehet egy-két extra kérdésed hozzánk. Ha valami kétséged vagy problémád támad, akkor felkereshetsz minket, és igyekszünk választ adni minden gondodra-bajodra – vagy legalábbis útbaigazítunk, hogy ki tud neked segíteni, kihez kell fordulnod.

Elérhetőségeink

ETK Karrieriroda

1088 Budapest, Vas u. 17. – 515-es szoba (az anatómiai gyakorló fölött)

Honlap: http://www.seetkkarrier.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/groups/seetk.karrierkp/?fref=nf

Matiscsák Attila

ÁOK-FOK-GyTK Karrieriroda

NET Sz-10

Sándor Imola

Dr. Lőrincz M. Ákos


QR Code
QR Code Semmelweis Egyetem Karrierközpont és Karrierirodák (generated for current page)