Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Hogyan segíthetsz a SotePedia.hu oldalnak?

A SotePedia.hu oldalt önkéntesek tartják életben. Pont olyanok, mint Te. Összeszedtük, hogyan tudsz a leginkább segíteni.

  1. szint - támogatok

1. szint - kattintok egyet

Elég kattintanod egyet, és máris segítettél.

Facebook

like

Minden oldal tetején találsz egy „like” gombot. Akárhol nyomod meg, a http://sotepedia.hu oldalra mutat, mert mi is szeretjük a nagy számokat.

share/send

Szintén minden oldal tetején találhatsz egy share/send feliratú gombot. Erre kattintva elküldheted facebook csoportotoknak, vagy ajánlhatod egy-egy barátodnak. Minden ajánlás plusz forgalmat jelent, és így újabb potenciális önkénteseket hoz a SotePedia.hu oldalra.

fan page

A SotePedia.hu oldallal kapcsolatos hírekről értesülhetsz a facebook-os hírfolyamodban, így biztosan nem maradsz le semmiről. ide kattintva vagy bármelyik SotePedia.hu lap alján, az arcok fölött nyomd meg a „like” gombot. A kérdéseidet, visszajelzéseidet is szívesen fogadjuk a SotePedia.hu facebook lapján.

google

Google+

Minden oldal tetején találsz egy G+ feliratú gombot is. Ez az aktuális oldalt ajánlja. Ha a szerinted értékes oldalakon megnyomod, minden kattintással hozzájárulsz, hogy jobb helyezést érjünk el a Google keresőjében.

ipad

SotePedia iPad

szavazz

Látogass el a SotePedia.hu facebook oldalára, és döntsd el Te, ki vigye haza a SotePedia.hu iPad-et egy hónapra!

pályázz

Vidd haza Te a SotePedia iPad-et egy hónapra! További részletek itt

2. szint - megosztom a tudásom

szerkesztés

Az oldalon található információ a SotePedia.hu fölhasználóinak szellemi terméke. Járulj hozzá Te is ahhoz, hogy ez mindig pontos és naprakész legyen! Készítettünk egy leírást arra az esetre, ha elakadnál: Hogyan tudom szerkeszteni az oldalakat?

visszajelzés

Akkor lehet igazán közösségi a SotePedia.hu, ha világossá válik, mit szeretne a közösség, azaz mit szeretnél Te. Van egy hogyan tovább kérdőívünk, amelyre időről-időre ránézünk, hogy lássuk, jó irányba tartunk-e.

3. szint - önkéntesként segítek

tárgyak örökbefogadása

Élvezze az egyik tárgy kitüntetett figyelmed. Egy tárgyat többen is örökbe fogadhatnak, ezzel vállalják, hogy kicsit több időt töltenek a tárgy lapjának gondozásával. Tipikusan azokat a tárgyakat érdemes örökbe fogadnod, amelyeket vagy éppen aktuálisan hallgatsz (így Te vagy belőle a legnagyobb szakértő), vagy nagyon kedvelted. Az örökbefogadott tárgy lapján megjelenik az örökbefogadó neve.

Ha szeretnél a tárgyadoptálási programunkban részt venni, írd meg az email-címed, és hamarosan fölvesszük Veled a kapcsolatot.

szerkesztőségi

Pár ember hétről-hétre összeül, hogy fejlesszék a SotePedia.hu oldalt. A szerkesztőségi sem zárt esemény, láthatod visszamenőleg, hogy haladtunk, de el is jöhetsz bármikor.

Ha szeretnél eljönni bármelyik szerkesztőségire, írd meg az email-címed, és hamarosan fölvesszük Veled a kapcsolatot.

kertészkedés

Van egy kis csapat, aki minden nap egyszer ránéz a SotePedia.hu legfrissebb változásaira, és segítenek egy kicsit elrendezni az összekuszálódott dolgokat, azaz kertészkednek.

Ha szeretnél Te is SotePedia.hu kertész lenni, írd meg az email-címed, és hamarosan fölvesszük Veled a kapcsolatot.

nagykövetség

Elsősorban koordinációs szerepet töltenek be évfolyamokra vagy egész karokra rálátó nagyköveteink. Segítenek áttekinthető rendszerbe szervezni a szabad szerkesztéseken túli munka dandárját.

Ha úgy érzed, szívesen lennél a nagykövetünk, írd meg az email-címed, és hamarosan fölvesszük Veled a kapcsolatot.

4. szint

SotePedia.hu támogatói ajándékok

Bár mindenki önkéntesen dolgozik a SotePedia.hu oldal fejlődéséért, a fenntartásoknak vannak elkerülhetetlen költségei is. Ha úgy érzed, módodban áll segíteni, szívesen adunk Neked támogatói ajándékokat. Töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy tudjuk, mi lenne a legmenőbb SotePedia.hu támogatói ajándék. Ha dűlőre jutottunk, fölvesszük Veled a kapcsolatot.


QR Code
QR Code Hogyan segíthetsz a SotePedia.hu oldalnak? (generated for current page)