Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


TDK

A Tudományos Diákkör (TDK) egyetemi hallgatókból áll. Célja az, hogy a hallgatók kutatómunkát végezzenek egy arra kijelölt, vagy általuk választott oktató segítségével. A kutatás témáját legtöbbször az oktató határozza meg, és ezeknek semmilyen kötöttsége nincs azon felül, hogy mutasson túl a képzésben oktatott tananyagon. Az érdeklődés, képesség, a ráfordított idő és a konzulenssel való összhang határozza meg, hogy a kutatott téma kidolgozásában milyen messzire jut valaki.
TDK-dolgozat készítésének számos előnye van. Az egyik a TDK konferencián elért helyezés, a másik, és egyben hatalmas előnye, hogy a dolgozat tekinthető egy előzetes diplomamunkának is. Ez azt jelenti, hogy kisebb kiegészítésekkel már készen is van a szakdolgozat. És a végezetül nem elhanyagolható az a tapasztalat, amit az előadásra való felkészülés és maga az előadás jelent.
A mi karunkon nem jellemző TDK munka készítése, de természetesen, aki érez magában elegendő potenciált mindenképpen kipróbálhatja magát, tanáraink örömmel állnak rendelkezésére. Ha esetleg az adott tanárnak vannak kapcsolatai, vagy ismerőse, aki a kiválasztott témában jobban otthon van, felveszi vele a kapcsolatot, és segít Neked a munka során. Javasoljuk, hogy ebben is próbáld ki magad!

További információk:
EKK honlapja
Semmelweis TDK


QR Code
QR Code TDK (generated for current page)