vigyél haza egy iPad2-t!

Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


A Semmelweis Egyetem közösségi tudástára :)

Tanulással kapcsolatos dolgok

Mi ez? Hol vagyok? Hogyan tudok szerkeszteni?

A A Semmelweis Egyetem közösségi tudástára :) 1) Semmelweis Egyetem közösségi tudástára.

A SotePedia oldalain lelkes és még lelkesebb önkéntesek önzetlenül vagy vélt/valós segítségért cserébe segítenek könnyebben boldogulni a Semmelweis Egyetem hallgatóinak, szabadon. Te is szabadon szerkesztheted, ITT megtudhatod, hogyan.

Célunk, hogy ezen az oldalon összegyűjtve kaphasd meg minden, az Egyetemmel kapcsolatos kérdésedre a legfrissebb választ. Azt tervezzük, hogy a Közösség által összegyűjtött tudást rendszerezett formában elérhetővé tesszük mindenki számára, hogy aztán a közösségi szerkesztésnek köszönhetően egy mindig naprakész információbázist találhass itt.


1) A SotePedia az interneten szabadon elérhető egészségtudomány témájú tananyagok, valamint látogatói saját szerzeményű jegyzeteinek megjelenésére ad lehetőséget. A SotePedia domain alatt található tartalmakat az oldal látogatói küldik be. A látogatók által kizárólag olyan törvényt, és alapvető erkölcsi normákat nem sértő tartalmak tölthetőek fel, amelyek felhasználása és weboldalon történő utánközlése nem ütközik szerzői- vagy egyéb személyiségi jogokba. A weboldal látogatói elfogadják, hogy az üzemeltetők megalapozott esetben minden előzetes értesítés nélkül módosíthatják, illetve elutasíthatják a beküldött tartalmakat. A weboldal üzemeltetőinek nem áll módjukban átvizsgálni minden feltöltött anyag jogtisztaságát. A szerzői joggal védett, felhasználók által beküldött tartalmak jogosulatlan megjelenéséért az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget. A tudomásunkra jutott szerzői- vagy egyéb jogot sértő tartalmakat azonnal töröljük. Kérlek segítsd munkánkat azzal, hogy ha jogsértő tartalmat találsz az oldalon, jelzed az info@sotepedia.hu címen, hogy azt haladéktalanul törölhessük.

Más nyelveken
Translations of this page: