Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Szinapszis

A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja

Elérhetőségek
Főszerkesztő Fekete Aimie
Szerkesztők Bárándi Dóra, Barbalics Viktória, Engler Nóra, Gergics Enikő, Inzám Bernadett, Krausz Máté, Lakosa Alina, Lévai Eszter, Maár Melinda, Nagy Etele, Pásztor Zsófia, Szabó Diána Lili, Vásárhelyi Nagy Flóra
Grafikus Karkó Zsófia
Olvasószerkesztő Farkas Zsuzsánna
Képszerkesztő Bányai Bálint, Csurgó Petra, Drienyovszki Tamás, Reszkető Róbert
Tördelőszerkesztő Reszkető Róbert
Marketing felelős Csőre Judit
Nyomdai munka AVALONI Nyomdaipari Kft.
Kiadó Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Felelős kiadó EHÖK elnök
Szerkesztőség címe Szinapszis Iroda, 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. 1. em.(Zöld és Barna előadó között)
E-mail szinapszis.szerk@gmail.com
Telefon +36 30 942 0062 (Fekete Aimie)
ISSUU www.issuu.com/szinapszis
Facebook www.facebook.com/szinapszis

A Szinapszis c. hallgatói lapot a HÖK alapította 2005-ben azzal a szándékkal, hogy kiindulópontjává és meghatározó elemévé váljon a hallgatói tájékoztatásnak és eszmecserének. Célunk, hogy egy olyan fórumot biztosítsunk, amely a hallgatókat érintő aktuális eseményekkel, problémákkal és döntéshelyzetekkel foglalkozik, stabil pontot jelent a tájékozódásban, emellett minőségi kikapcsolódást nyújt olvasóinak.

2009 óta szemeszterenként háromszor-négyszer jelenik meg 3000 példányszámban. Egyetemünkön mintegy 20 terjesztési helyen (valamennyi elméleti oktatással foglalkozó épületében, továbbá az egyetem könyvtáraiban és kollégiumaiban) juthatsz hozzá ingyenesen az újsághoz. Az olvasottság meghaladja a nyomtatott példányszámot, hiszen egy lapot átlagosan 2-3 hallgató vesz kézbe, emellett újságunkat online is egyre többen olvassák. Jelenleg tervben van saját online webfelületünk létrehozása, amelyen a nyomtatott cikkeken felül további színes és érdekes tartalmakkal várunk majd titeket.

Jelenleg a Szinapszis szerkesztőségének harmadik generációja gondozza a kiadványt, mely az egyetemi élet dokumentációja mellett széles skálán prezentál ismeretanyagot - legyen az a tudomány és technológia, a kultúra vagy a gondos hétköznapok jegyében.

A jelenlegi Szerkesztőség célkitűzőse egy elérhető és dinamikus fórum biztosítása és fejlesztése a Semmelweis Egyetem polgárai számára. Mindemellett hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a magazin közérthető maradjon és az Egyetem falain kívül is megállja a helyét közéleti és életmód magazinként.

További tartalmakért látogass el Facebook oldalunkra! Nagyon szívesen vesszük és kíváncsian várjuk a lap és a honlap arculatával és tartalmával kapcsolatos észrevételeidet, véleményedet, ezért kérünk, hogy ha van ötleted, mit látnál az újság hasábjain vagy az internetes oldalunkon, vagy esetleg publikálnál is, ne habozz: keress minket bátran a szinapszis.szerk@gmail.com email címen!

Kedves Gólya!

A Szinapszis a Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja. Mostantól tehát a Tiéd is! ;-)

A havonta megjelenő kiadványt bárhol megtalálhatod az egyetem főbb épületeiben. Reméljük, hogy szereted majd lapozgatni, és szívesen olvasod lelkes hallgatótársaid cikkeit és beszámolóit az egyetemi életről. De mindez nem feltétlenül áll meg itt, hiszen mi Rád is kíváncsiak vagyunk! Itt ugyanis minden hallgató véleménye számít. Ha tehát kedvet kapnál az íráshoz, vagy esetleg szívesen fotóznál az újságba, vagy még nincs kiforrott terved, de szívesen bekapcsolódnál az alkotó munkába, nem kell mást tenned, mint írnod nekünk a szinapszis.szerk@gmail.com-ra, örömmel várjuk jelentkezésed, vagy akár már kész cikkedet!


Más nyelveken
Translations of this page: